Urmare a profundelor îngrijorări exprimate de către mediul privat, prefectul de Gorj, Iulian Popescu a realizat o consultare largă pe tema Tranziției Juste, convocând reprezentanti ai mediului privat şi ai bancilor.

,,Vreau să fie clar că dezbaterea reală nu este o opțiune, ci o necesitate absolută. Nu putem să ne permitem pierderea acestei oportunități unice de a aduce în Gorj banii alocați în cadrul programului de Tranziție Justă.

Participarea masivă a peste 100 de întreprinzători, consultanți și reprezentanți ai mediului bancar nu poate fi trecută cu vederea. Aceasta este o dovadă evidentă că astfel de discuții sunt cruciale, și nu este doar un prerogativ al prefectului, ci o obligație pentru mine. Am depus jurământul de a face tot ce îmi stă în putere pentru binele locuitorilor județului nostru, și voi onora această responsabilitate până la capăt.

Până luni, voi continua să clarific toate detaliile tehnice prin discuții individuale cu întreprinzătorii și consultanții. Apoi, marți dimineața, vom transmite către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene un document centralizat ce va cuprinde toate solicitările de modificare a ghidului actual. Este un pas esențial pentru a ne asigura că fondurile destinate tranziției juste vor fi folosite cu maximă eficiență în beneficiul comunității noastre.”

A spus prefectul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here