Echipamente pentru polițiștii de frontieră mehedințeni

0
11

Preşedintele Consiliul Județean Mehedinți, Aladin Grirgescu face cunoscut faptul că, recent, Consiliul Judetean Mehedinți a achiziționat, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, aparatură și echipamente pentru polițiștii de frontieră mehedințeni, iar astăzi le-am înmânat inspectorului șef al Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, comisar șef Irinel Coman, pe baza unui proces-verbal.

Achizițiile au fost făcute în funcție de necesitățile comunicate de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, valoarea totală fiind de 43 000 lei.

Astfel, articolele achiziționate sunt: lanternă tactică de intervenţie (16 buc.); toc pentru picior cu platformă (25 buc.); şnur spiralat pentru asigurarea pistolului fixare cu o bridă cu o dublă siguranţă (25 buc.); baston telescopic profesional cu suport din polimer sistem rotativ 360 grade (16 buc.); centură tactică condura (Cop Lock) (16 buc.); mănuși intervenţie iarnă (16 buc.); bluzon/jacketă tactică cu dungi reflectorizante (16 buc.); şapcă poliţia de frontieră. bărbaţi (16 buc.); bocanci militari tactici (16 buc.).

Totodată, pentru activitatea desfășurată de polițiștii de frontieră, s-au achiziționat un laptop, trei imprimante și cartușele aferente.

Facem astfel de achiziții, în fiecare an, pentru toate structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Poliție, Pompieri, Jandarmerie, Poliția de Frontieră, dar și pentru Poliția Locală Drobeta Turnu Severin, pentru a contribui la buna desfășurare a activității lucrătorilor, activități care au în vedere siguranța cetățenilor județului Mehedinți.

În ceea ce privește Poliția de Frontieră, vorbim despre o misiune complexă la granița României cu Serbia care este și frontiera externă a Uniunii Europene. I-am transmis inspectorului șef, cms.-șef Irinel Coman, mult succes în activitatea polițiștilor de frontieră mehedințeni, aceștia având un rol important în îndeplinirea obiectivelor în ceea ce privește migrația ilegală, pentru aderarea României la spațiul Schengen.

Aladin Georgescu-preşedinte CJ MH

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here