Sterilizări gratuite pentru câini şi pisici în 7 localități din Gorj

0
108

Cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor, 4 Octombrie, Asiciația PRO ANIMALS sārbătoreşte împreună cu populația o LUNA ÎNTREAGĂ CU STERILIZARI GRATUITE în 7 localitati din Gorj pentru pisici şi câini urmând ca până în luna Martie să rămână întreg personalul doar la cabinet!

Iată oferta!

,,PROGRAMARI : contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), si ASTEPTATI sa va contactam. In mesaj scrieti localitatea si nr/specia animalelor de ex “ Targu-Jiu 3 pisici”
Vom reveni cu un telefon pentru confirmare cu cateva zile inainte de campanie.

Daca v-ati saturat de disconfortul creat de animalele care intra in calduri si de puiutii care se nasc -fara voia lor- si carora nu le puteti gasi o familie care sa-i adopte si ajung abandonati pe strazi sau in adaposturi, veniti, va rugam, cu animalutele la sterilizat!
Nu vrem sa va vorbim despre lege, despre faptul ca refuzul sterilizarii se poate sanctiona cu amenda de pana la 10.000 sau ca abandonul se poate sanctiona cu inchisoare, noi vrem sa va vorbim despre partea umana si empatica! Vedem atata suferinta in jur, animale abandonate fara mila, animale batute, infometate, care nu au nicio vina ca s-au nascut iar noi suntem singurii care putem face ceva sa le ajutam!

În Gorj, in mai multe localitati autoritatile locale au incheiat contracte cu o asociatie din Hunedoara si astfel cainii sunt capturati iar cei care nu vor fi adoptati, vor fi omorati. Va rugam sa veniti cu animalele la sterilizat, sa NU MAI ABANDONATI pentru ca le semnati sentinta la moarte!

Împreună putem reduce numărul animalelor fără stăpân și să stopăm abandonul cat si cruzimile fata de acestea!

Ne rezervam dreptul de a anula/reprograma orice campanie daca exista o situatie care impune acest lucru sau daca vremea nu ne permite, de a refuza o interventie chirurgicala daca animalutul prezinta semne de boala si/sau risc anestezic mare, daca este prea tanar, prea batran sau proprietarii nu ii pot asigura conditiile optime pentru recuperare.”

IMPLICĀ-TE! SCHIMBAREA ÎNCEPE CU TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here