ROLUL FEMEILOR ÎN SOCIETATE

0
65

Europarlamentarul Corina Crețu a răspuns astăzi invitației Organizației de Femei a PSD Dolj, unde a vorbit despre rolul femeilor în societate, în viața politica în general.

,,PSD este partidul în care am activat timp de 29 de ani, am fost Vicepresedinte al partidului (responsabil cu probleme internaționale) , iar fostul Premier Victor Ponta, in calitatea sa de atunci de Presedinte PSD, m-a nominalizat Comisar European pentru Politica Regionala. La nivel european, la Bruxelles, facem parte din aceeași familie politică, Grupul Socialiștilor și Democraților.

Având aceste argumente în vedere, cred că prezența mea de azi, de la Craiova, nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Domnul Marcel Ciolacu, Prim-Ministru si președinte PSD a fost si el, de altfel, prezent la Convenția Națională a PRO România, în februarie 2020. Cred ca este o relație normala de colaborare si prietenie.

În actualul context politic, cu anul electoral care bate la ușă și lupta care se anunță una foarte dură, ne apropiem de un moment dificil pentru social-democrație în România și Europa. Este momentul unității și al reconcilierii, în scopul întăririi social-democrației românești, pentru a arăta oamenilor responsabilitate, pentru a demonstra încă o dată maturitate, în locul zgomotului din jur.

Intr-un moment atât de dificil pentru tara, dorim sa împărtășim experiența și expertiza noastra, în interesul României.” A afirmat Corina Crețu în cadrul intâlnirii de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here