PREŞEDINTELE CJ GORJ ALĂTURI DE TOT STAFUL PSD , LA DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR

0
95

Preşedintele CJ Gorj Cosmin Popescu le transmite tuturor studenţilor să fie mereu însetați de cunoaștere şi să se străduie să devină cea mai bună versiune a lor în fiecare zi.

,,Cu mare bucurie am participat la deschiderea noului an universitar la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Vreau să le transmit tuturor studenților din România mesajul pe care, astăzi, l-am transmis colegilor lor de la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu!

Permiteți imaginației să zboare în timp ce explorați noi domenii și amintiți-vă că nicio provocare nu este prea mare pentru a fi depășită.
Succesul necesită efort și sacrificiu, dar fiecare lecție învățată vă aduce mai aproape de împlinirea viselor voastre. Încurajez mentoratul și implicarea activă în comunitatea academică. Fiecare are ceva unic de oferit, iar colaborarea și schimbul de idei sunt soluția pentru a evolua.

Închei cu un citat din Brâncuși: „Adevărata înțelepciune vine din acceptarea faptului că știm foarte puține lucruri cu adevărat. Și cu cât știi mai multe, cu atât îți dai seama că mai ai atât de mult de învățat.” A declarat Cosmin Popescu

Vă doresc un an universitar plin de succese și satisfacții.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here