UCIS DE URS LA 26 DE ANI

0
70

Câtă lume trebuie să mai moară şi cât trebuie să mai trăim îngroziți de animale feroce cărora li s-au tăiat pădurile şi coboară în sate ucigând animale şi oameni pe bandă rulantă?

Mai nou se poartă relocarea urşilor de colo, colo dintr-un județ în altul. Cei aduşi la Gorj au şi început să intre prin cabanele oamenilor de la munte . Norocul unora a fost că ,nu erau acasă. Altfel s-ar fi întâlnit cu ursul. Şi s-ar fi lăsat cu baie de sânge.

În Argeş un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, iar altul de 45 de ani a fost grav rănit ieri, 4 octombrie, după ce au fost atacați de un urs. Cel rănit a cerut ajutor, iar imediat au pornit zeci de voluntari în căutarea colegului său dispărut. Din păcate, tânărul a fost găsit fără viață, târât de urs, la câteva sute de metri distanță.

,,Ziardetoparges” a mentionat ieri urmatoarele:,,Se pare că tinerii au găsit o vacă sfâșiată de urs în pădure. Exact în acel moment, au fost și eu atacați de animal. Unul dintre ei a reușit să fugă și să ceară ajutor autorităților.

După ce ciobanul rănit a fost dus la ambulanță, jandarmi, localnici, pompieri, salvamontiști și polițiști au plecat în căutarea celuilalt. Din nefericire, l-au găsit sfâșiat, la circa 500 de metri de locul în care au fost atacați inițial.”

foto:ziardetoparges

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here