ZIUA PRIMARULUI

0
204

An de an în data de 9 octombrie e ziua primarului de la Târgu Jiu. Marcel Romanescu profesor la bază şi primar ales cu vot detaşat la ultimele alegeri locale a fost printre puținii primari din țară de culoarea galben într-o Oltenie roşie de decenii. Ca orice primar probabil s-a aşteptat la mai mult ajutor de la Centru, dar Centrul parcă a avut alte preocupări decât Gorjul, decât TG Jiul şi nu e de mirare că şi primarul s-a reorientat. Bine a făcut! Acum Oltenia e fară pată de culoare. Adică in suflet e ca o inima ROŞIE . Bine, alții îi zic culorii politice , ,, ciuma”, dar tot ,,ciuma’ i-a mai redresat fiindcă mai în glumă mai în serios, PSD a ras tot în drumul lui de la provincii până la centru, ca un tavălug în anii care au trecut şi a fortificat partidul cu cei mai buni specialişti, spun ei.

Suntem într-o guvernare galben -roşie dar nu toată lumea e mulțumită.

Cum pe politică o fac oamenii, nu întâmplător etichetele sunt preluate în funcție de ceea ce face fiecare.

Primarul de la Tg Jiu după alegeri a zis că se va strădui să facă să arate Tg Jiul ca un oraş european .Si a schimbat in bine : la capitolul educatie- scoli . Le-a dotat pe toate .

La capitol transport, a schimbat -şi firul şi troleul.

Iluminatul public şi el pe centru stă bine, pe periferie e rost de luat măsuri urgente .

Taxele locale se colecteaza bine.

Străzile multe, suportă reparații ṣi primarul a asigurat că va fi în curând un oraş modern Mai sunt şi străzi ,, cu cântec” . Una foarte importantā. Azi nu scriu despre ea.

Copiii au locuri de joacă şi bātrânii, parcuri curat intreținute.

Unele blocuri s-au anvelopat, altele aşteaptā. Aşa cum se așteaptă şi ridicarea altor blocuri pentru tineri şi tineri căsătoriți.

Primarul a făcut dotări şi în spitale iar acum după ceva aşteptări a început şi construcția unui heliport.

Azi e ZIUA PRIMARULUI. Orice ar fi, azi nu îl certăm. Dar dincolo de primar e şi el om ca fiecare. Şi din câte surse m-am informat, e un familist convins indiferent de ce prostii s-au scris şi s-ar mai scrie, e copilul mamei pe care o respectă şi o iubeşte cu sfințenie, poartā în suflet o rană foarte grea-pierderea tatălui, un reputat profesor al Gorjului, are o soție foarte frumoasă şi iubitoare şi douā fete cu care se mândreşte mult. Mai are un frate cu care se întelege foarte bine , colegi care îi apreciază munca dar şi funcția , o mulțime de prieteni, şi mai are ceva. Mai are o mare parte de oraş care îl iubeşte foarte mult. Pe cealaltă parte, nu o poate cuceri nici măcar prin vorbe ci doar prin fapte, că mai are timp …

La ceas aniversar îi spunem şi noi LA MULȚI ANI şi să îşi onoreze cu succes promisiunile!

48 de ani e chiar o vârstă minunată. Să şi-o poarte prin timp frumos, alături de cei dragi şi de cei pe care îi reprezintā, de cei care i-au oferit toată încrederea lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here