GOSPODĂRIRE EFICIENTĀ A LOCALITĀȚILOR ÎN LOC DE AMENZI

0
53

Primăria Radovan și Consiliul local Radovan se reclamă reciproc că pe teritoriul administrativ al comunei sunt deșeuri abandonate. Astfel, la sesizările unui reprezentant al Consiliului local pentru “proasta administrare a domeniului public”, dar și pentru neluarea măsurilor legale privind combaterea buruienii ambrozia, comisarii Gărzii de Mediu-Comisariatul Județean Dolj s-au deplasat la fiecare solicitare și au efectuat controale care de fiecare dată s-au soldat cu măsuri și sancțiuni contravenționale, ca o consecință a constatărilor efectuate.

În decursul acestui an, au fost aplicate un număr de patru amenzi, dintre care două amenzi în valoare de 4000 de lei aplicate primarului UAT Radovan pentru contravenții vizând buna gospodărire a localității. În plus, au fost aplicate alte două amenzi în cuantum de 100.000 de lei pentru nerealizarea măsurilor stabilite în controalele anterioare.

Pe această cale, îndrumăm atât primăriile din Dolj, cât și Consiliile Locale să își îndeplinească obligațiile din punct de vedere al legislației privind protecția mediului, astfel încât bugetul să nu fie irosit pe amenzi și să găsescă soluții eficiente de gospodărire a localității.

sursa Garda de Mediu Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here