FARMACIILE INDEPENDENTE ÎNCEP GREVA

0
326

În Tg Jiu farmaciile independente încep greva japoneză în semn de protest că statul înca din luna iunie a blocat banii ce trebuiau să ajungă la farmacişti pentru toate medicamentele eliberate bolnavilor . Deşi multă lume se întreabă de circa 5 ani ce rol mai are Casa de Sănătate în afara aceluia de a mai inghiții nişte bani de la stat iată cā trăim vremuri de genul unor instituții in slujba cetățeanului care s-au întors împotriva lui.

Cei mai afectați vor fi exact cei cu boli grave si foarte grave care aşteaptă pentru un medicament şi circa 30 de zile. Politicul ne promite o viață mai bună teoretic dar practic ne ia şansa la viațā cu zambetul pe buze şi cu deciźii păguboase în condițiile în care românii, cea mai mare parte a lor sunt asigurați la stat pentru sănatate, dar daca vor analize nu mai sunt plafoane şi consultațiile au ajuns la prețuri exorbitante. Plafoane limitate găsesc şi la farmacii de cele mai multe ori.

Dacā farmacii independente sunt puține, lanțurile farmaceutice mari să nu uităm că au în spate distribuitori puternici şi fonduri monetare străine.

În materie de sanătate , ROMÂNIA E PE PERFUZII.

Veti vedea zilele acestea pe uşa multor farmacii afişul din imagine. Stați de vorbă cu farmaciştii care va vor explica ce se întâmplă .

Dar şi mai important e să vă întrebați guvernanții de ce au ajuns aici şi cum pot rezolva cangrena financiară din sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here