SUVENIRURI CU ŞI DESPRE BRÂNCUŞI

0
42

Dar nu ar trebui sā avem suveniruri cu toți eroii Gorjului?

Mereu se pune intrebarea în Parcul de la Coloanā de ce lipsesc suvenirurile pe care le-ar putea lua ca amintire dupa ce vizitează oraşul lui Brâncuşi, orice turist .Parcul de la Coloana Infinitului nu oferă nici macar indiciile cu locațiile care pot satisface bucuria celor care ajung in Tg Jiu , uneori doar pentru a vizita operele marelui sculptor.

AXA lui Brancuşi ar trebui să fie arhiplină de suveniruri, de embleme ale Gorjului . Sā nu uităm că lāngă Brâncuși avem un Tudor Vladimirescu, avem o Ecaterina Teodoroiu, avem Maria Latarețu si Maria Apostol, avem Pandurii Gorjului , avem atât de multă cultură şi tradiție încât cei care vin aici pot pleca cu trolere pline de…amintiri iubite care le atestă rădăcinile românești .

Marcel Romanescu, primarul de la Tg Jiu anunță pe toți cei ce il iubesc pe Brâncuși că pot opta sā păstreze mereu amintiri din Tg Jiu alegându-le din Parcul Central.

,,Pentru toți cetățenii care doresc să cumpere un suvenir, avem în Parcul Central binecunoscutul magazin de profil care comercializează produse căutate în special de turiști. Sunt produse de foarte bună calitate, inclusiv materiale informative și hărți.
Magazinul este funcțional din anul 2011, adică de mai bine de 12 ani, este foarte ușor de găsit, sunt indicatoare către acesta, iar informații găsiți pe site-urile Centrului Brâncuși la adresele
https://www.targujiu.info/informatii-utile/
și
https://centrulbrancusi.ro/magazin-suvenire/
dar și în aplicația orașului care poate fi descărcată de pe Magazin Play sau de pe Apple Store.”

A anunţat în mediul online , primarul oraşului Tg Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here