HAI SĂ NUMĂRĂM STELELE, DAR CE AR FI SĂ NE SPOVEDIM Şi LA LUNĂ?

0
137

În aceastā noapte 21 spre 22 octombrie se preconizează a putea fi numărate 20 de stele căzătoare în interval de o oră.

Anul acesta românii au mai asistate la o ploaie de stele în luna august. Perseidele mereu au fost atracție nu numai pentru cercetători , ci pentru oameni de toate vârstele.

Pământul conform oamenilor de stiință va trece printr-un nor de praf care demult ar fi făcut parte din coada cometei Halley.

Orionidele, cum sunt denumite acum aceste ,,stele căzătoare” sunt o ploaie de meteori care apare an de an în luna octombrie, atunci când Pământul trece prin traiectoria cometei Halley.

Totul se va vedea limpede în zonele din afara oraşelor pentru că în interiorul lor din cauza luminii e mai greu de distins.

Unii ar putea spune că e o noapte magicā şi ar fi cu desăvârşire dacā s-ar aplana conflictul în Orientul Mijlociu. Mapamondul fierbe…

Dar din nefericire se vorbeşte tot mai mult de atragerea în conflictul dintre Israel si Palestina şi a Libanului şi a Iranului. Lumea Terrei tocmai când se credea liniştitā a ajuns în mijlocul unui butoi cu pulbere care doar un pic clătinat se împrăştie ca vântul peste tot de la Nord la Sud şi de la Est la Vest.

De multă vreme nu a mai fost lumea toată aşa de agitată. De multă vreme nu s-a mai vorbit de războaie extinse şi de,, Sfârṣitul lumii „cum se vorbeşte acum.

Se fac şi se desfac scenarii, dar nu se ia în calcul decât ura, de parcă de iubire nu s-ar mai fi auzit.

În toate capitalele lumii sunt miṣcări de stradă.

Asta denotă cam ce s-a cultivat de atâția şi atâția ani, aici pe pământ. Şi ştiți cum se zice: culegem ce am semănat!

De aceea acum, în această noapte când ridicați ochii spre cer şi vă puneți dorințe în stele căzătoare, să vă rugați şi pentru PACE.

PACEA E LINIŞTE, E VIAȚĂ!

Vă va fi martoră…LUNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here