85 DE ANIMALE, CÂINI ŞI PISICI AU FOST STERILIZATE LA TÂRGU CĂRBUNEŞTI

0
58

Campania de sterilizare s- a încheiat seara târziu la Cărbuneşti! Un număr de 85 de animaluțe au fost sterilizate .A fost organizată a treia campanie aici, anul acesta, si astfel mii de câini şi pisici nu o să mai apară pe străzi urmatoarea primavara! Spune Patricia Paraschiv, medic veterinar .

,,Ne bucuram ca am putut ajuta zeci de oameni care au venit cu animalele la sterilizat si au inteles de ce este importanta sterilizarea lor!

Am reusit astfel da o mana de ajutor si autoritatilor locale carora le solicitam o implicare mai mare pe partea de PREVENTIE pentru ca acesti caini nu cad din cer ci apar ca urmare a faptului ca unii oameni nu-si sterilizeaza animalele si le abandoneaza! Ultimele 2 campanii in judet pe anul 2023 vor avea loc maine si poimane la Turceni si Balanesti iar in Targu-Jiu continuam programarile care pot fi facute prin SMS la nr 0748128129!

Multumim organizatiilor partenere Future 4 Paws e.v. , Special Dogs e.V. si Pro Animals Finlanda datorita carora putem sa mergem inainte cu aceste campanii in folosul comunitatii Fara ajutorul acestora, nimic nu ar fi posibil pentru ca toate fondurile provin din donatii nu de la bugetul de stat, asa cum ar fi normal intr-o societate civilizata!” A declarat în mediul online Patricia Paraschiv unul din reputații medici veterinari care are la activ un număr impresionant de animale sterilizate, reducând drastic în Gorj fenomenul câinilor si pisicilor abandonați şi abandonate peste tot la sate şi oraşe.

𝐈𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐀𝐍𝐈𝐌𝐀𝐋𝐔𝐓𝐔𝐋 𝐓𝐀𝐔, 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐓𝐈𝐍𝐄, 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄!
NU UITATI CA STERILIZAREA ESTE OBLIGATORIE, conform legii in vigoare, iar refuzul se sanctioneaza cu amenda intre 5000-10.000 ron!

IMPLICA-TE! SCHIMBAREA INCEPE CU TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here