,,GORJUL MERITĂ MULT MAI MULT! „

0
65

Afirmația îi aparține deputatului USR DE GORJ RADU MIRUȚĂ.

Deputarul USR de Gorj Radu Miruță este dezamagit şi pe bună dreptate de modul de depopulare a Gorjului. Numărul celor plecați în străinătate s-a mărit de la un an la altul. Investitorii mereu ne-au ocolit pentru că dacă stai să analizezi nici nu le putea cineva oferi prea mare lucru.Gorjul este cam singur în Oltenia fără o centură ocolitoare.Fără ea logic ca s-au prabuşit şi drumurile şi le tot cârpim şi recârpim la nesfârşit.

Sunt zone foarte circulate dar si zone în care nu e țipenie de om . Sunt două poluri opuse.

Despre cum se circulă pe drumuri la ceas de seară ne povesteşte deputatul care bate săptamanal drumul la Bucureşti la Parlament.

,, Cand faci stanga la Rm. Valcea, inspre Targu Jiu, drumul devine pustiu… . Rar intalnesti cate o masina care sa aiba treaba prin Gorj. Pentru ca, cei care ne-au condus destinele, au pustiit acest judet in obsesia lor de a-l controla. Atat pot oamenii mici: sa tina judetul in captivitate fiindca aceasta este solutia lor de a ramane sefi.

Dar…exista viata in judetul asta si dincolo de PSD, si dincolo de PNL. Exista oameni exceptionali care daca reusesc sa se organizeze, au o putere fantastica. Oamenii simpli isi pot scoate judetul din captivitate si pot rupe acest blestem, oricat de tare vor incerca ACEIASI EI sa controleze perfid tot ce misca.

Gorjul merita mult mai mult…

N-am stiut daca ma pricep sau nu la politica atunci cand am decis sa ma implic, dar cred ca o zbatere cu tact pentru interesele oamenilor din acest judet, o decizie intotdeauna luata cinstit, o pregatire profesionala solida inainte de a intra in politica sunt ingrediente care pot schimba lucruri, chiar daca lupta cu EI este cu arme inegale.”

A declarat Radu Miruță în spațiul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here