DIN NOU SANCȚIONATĀ!

0
70

În perioada 17-23 octombrie 2023, Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a continuat verificările privind respectarea normelor legale referitoare la intervențiile in carosabil, realizate pe raza municipiului Târgu Jiu, iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52.000 lei, după cum urmează:

Societatea comercială care execută lucrări de reabilitare a rețelei de distribuție gaze naturale, pe strada Victoriei, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50 din 1991 Republicată, pentru neaducerea terenului la starea inițială și nerealizarea lucrărilor de curățare, amenajare ori degajare a amplasamentului. Precizăm faptul că aceeași societate comercială a fost sancționată contravențional și în data de 17 octombrie 2023, cu amendă în valoare de 6.000 lei, întrucât a demarat lucrările de construcții pe strada Victoriei, fără a obține acordul de spargere a drumului public;

O altă societate comercială care execută lucrări în baza autorizației de construire emisă de Primăria Municipiului Târgu Jiu, cu prevedere „rețele de apă și canalizare, inclusiv stații de pompare și conducte de refulare în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, beneficiar fiind operatorul S.C. APAREGIO Gorj S.A., a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei pentru neaducerea terenului la stadiul inițial, ca urmare a lucrărilor realizate pe străzile Costache Negruzzi, Cezar Petrescu, Marin Sorescu și Aleea Gării.
De asemenea, aceeași societate comercială a executat lucrări pe strada Valentin Merișescu, fără a obține acordul de spargere a drumului public, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 6.000 lei, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 43 din 1997 privind regimul drumurilor.

SURSA:POLIȚIA LOCALĂ TG JIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here