NUNTA DE AUR ARE UN FARMEC APARTE

0
117

Mereu nunțile catolice au avut un şarm al lor de nedescris. Te fascinează prin grandoarea cu care se desfăşoară evenimentul, prin discreția mirilor şi al invitaților prin designul mereu rafinat al bisericilor catolice unde floarea de crin considerată o floare a purității e mereu nelipsită. Corul vine parcă să întregeascā o poveste, un basm al vieții cuplurilor care trec pragul.

Orice nuntă e frumoasă . Dar o nuntă de aur, o nuntă după prima la distanță de 50 de ani e încununarea tuturor aspirațiilor unor tineri de altadatā pe care i-a iubit CERUL.

FELIX GRAF – născut la 20.05.1950 şi
DACIA GRAF – născută la 14.02.1954 si-au unit destinul în urmă cu 50 ani. În aceasta lună octombrie, mai exact pe 29 octombrie au sărbătorit Nunta de Aur. Sunt mehedințeni. Trăiesc de o viață în Drobeta Turnu Severin.

Şi-au reînoit jurămintele la Biserica Romano Catolică din frumosul oraş de langă Dunăre.
Au o poveste frumoasă de viață de pe vremea când lucrau la Navrom, apoi au intrat în privatizare. Au trecut de mână prin viață prin bucurii şi necazuri dar au rămas uniți. Au pierdut un fiu dar au doi care le sunt sprijin la bătrânețe.Au nepoți şi speranța că pe unde au păşit au lăsat în urmă câte o vorbā bună, un gest de omenie , o bucurie şi o mulțumire sufletească. Au fost frumoşi tineri şi acum parcă sunt şi mai frumoşi fiindcă au pe umeri o viață trăită cu de toate , o viațā cu izbânde, cu reuşite şi uneori cu resemnare .

Le spunem ,, La multi ani frumoşi ca ei şi sănătate multā!” Să se bucure de ce le-a dat Cerul şi să nu uite ca NUNTA DE AUR e sacră şi e prețioasă la fel ca metalul scump.

50 ani de căsătorie

29.10.1973 – 29.10.2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here