Din această toamnă, se va putea zbura direct de pe Aeroportul International Craiova către Istanbul !

0
65

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu vine cu veşti extraordinare în ceea ce priveşte transportul aerian.Iubitorii zborurilor către destinații din întreaga lume au acum o oportunitate.

,, În premieră, din această toamnă, se va putea zbura direct de pe Aeroportul International Craiova către Istanbul cu un zbor charter, disponibil de două ori pe săptămână, până pe data de 29 decembrie.

Frecvența acestui zbor va fi bisăptămânală, în zilele de #luni și vineri, oferind o flexibilitate crescută pentru planificarea călătoriilor pentru a explora frumusețile istorice, culturale și culinare ale Istanbulului.

Cu o valabilitate a zborului până pe data de 29 decembrie, înseamnă că aveți timp suficient să vă bucurați de această nouă destinație în timpul sezonului sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, zborul este dedicat și componentei de business, facilitând transferul de personal al companiei FordOtosan Romania.

Pentru rezervări și mai multe informații despre aceste zboruri charter, vă rugăm să contactați agențiile de turism partenere, pentru a afla disponibilitatea și tarifele zborului Craiova – Istanbul.”:
Sursa Sorin Manda

A anunțat in mediul online primarul Craiovei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here