MEREU UN ARTICOL VESTIMENTAR ,,NE FACE CU OCHIUL”

0
122

De când lumea şi pămantul femeia şi-a dorit să strălucească, să întoarcă privirile sā depăşească şi ultima tendință în materie de modă. Unei femei îi şade bine cu ce alege să poarte, dacā o inspiră momentul.

Avem culori preferate dar şi croiuri şi mai ales texturi care ne definesc şi ne pun bine în valoare , corpul.

Uneori ne decidem greu la cumpărături. Mizăm pe sfaturile celor care sunt pionii acestor businessuri de ani şi ani, având în spate o experiență vastă în domeniu.

Andreea este una din persoanele care a decis de-a lungul anilor, alegerile multor doamne si domnişoare în materie de modă.Moda a fost mereu o pasiune a frumoasei fete din Complexul Oliana din Tg Jiu care are un stand variat şi modern.

Andreea dintr-o privire te imbracă exact cu ceea ce ți se potriveşte! Este mereu în tendințe şi mereu preocupată să te vadă radiind de bucuria alegerii bine făcute. Rochiile sunt divine! De la texturi opace pâna la cele transparente, în croiuri clasice sau provocatoare îți întorc privirile şi îți rămân în suflet. Nu stii pe care să o alegi. Fustele vaporoase sau nu, lungi , medii sau scurte nu au cum sā nu te oblige sā le pui pe lista unei saptămâni în care vrei sa faci Impresie la job. Pentru cā trăim intr-un capitalism de egalitate a femeilor cu barbații, pantalonii au devenit piese de rezistenţā de primăvara până iarna. Du-te în magazinul Andreei că sigur pleci cu 2, 3 perechi!

Încālțămintea e forță! Mereu vine pe rafturi într-o varietate de modele şi culori.

Fiindcă vine o saptămâna cu zile onomastice vei avea ocazia să faci şi cadouri cu vestimentație de aici. Nu ştiu cum eşti tu, dar eu când cumpăr un cadou pentru o prietenă mai iau unul şi pentru mine. Cine imi poate face cadouri mai frumoase decât imi fac eu ? Nu? Sigur şi voi fetelor, faceți la fel.

Andreea e acolo la STANDUL 11 în OLIANA pentru voi!

FOGGI e un magazin de care vă îndragostiți la prima vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here