Swiss International Holiday Exhibition

0
63

Craiova participă la Swiss International Holiday Exhibition, unul dintre cele mai importante târguri de turism din Europa.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu spune că standul CRAIOVEI nu cuprinde doar fotografii și proiecții video, ci și cele mai noi tehnologii care pot fi folosite pentru promovarea turistică, cum ar fi ventilatoare de holograme și ochelari inteligenți de realitate augmentată, prin care se poate face turul virtual al Muzeului de Artă, al centrului istoric, al Parcului Romanescu sau se poate vedea atmosfera de la IntenCity.

,,Noua tehnologie aparține Universității din Craiova și este prezentată chiar de studenții care au creat-o. Oaspeții noștri sunt întâmpinați cu pliante, cozonaci și prăjituri pregătite de elevii de la Liceul de Industrie Alimentară, cu biserici de ciocolată, cu miere sau zacuscă. Toată ziua am fost preferații publicului, chiar dacă la târg participă orașe importante, capitale și chiar țări din întreaga lume.”A declarat in mediul virtual primarul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here