TÂRGUL DE LĂSATU’ SECULUI

0
60

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) va găzdui  în perioada 15-19 noiembrie 2023, în curtea instituției, „Târgul de lăsatu’ secului”. Organizat cu sprijinul Asociației „Produs de Cluj”, evenimentul reprezintă o oportunitate pentru producătorii și procesatorii români de a-și promova produsele agroalimentare, dar și un bun prilej de informare a consumatorilor cu privire la proveniența și modul de preparare al produselor.

Regiunea Oltenia va fi reprezentată de un producător de legume din comuna Vădăstrița care va expune legume de sezon: varză, castraveți, usturoi, ceapă, vinete, ardei gras și kapia etc.

„Îmi doresc ca prin acest tip de evenimente să promovăm producătorii și fermierii români care depun eforturi pentru a depăși cu bine provocările din această perioadă și a ne asigura hrana. Viitorul agriculturii românești stă în măsurile de sprijin, programele guvernamentale și în mâinile harnice ale fermierilor și procesatorilor noștri! Fermierii și producătorii români sunt recunoscuți pentru priceperea, puterea de muncă și tradiția de a produce alimente gustoase, sănătoase și de calitate! Să le arătăm fermierilor respectul nostru față de munca lor, cumpărând din România și să mâncăm românește!”, a declarat ministrul agriculturii, Florin-Ionuț BARBU.

Comunicat de presa- MADR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here