MC DONALD’S DESCHIDE UȘILE CELUI DE-AL 100-LEA RESTAURANT DIN ȚARĂ, LA DROBETA-TURNU SEVERIN 

0
119

McDonald’s a inaugurat, miercuri, 15 noiembrie cel de-al 100-lea restaurant din țară, în Drobeta Turnu Severin. 

Situat pe Bulevardul Splai Mihai Viteazu,  în zona celui mai mare centru comercial din municipiu, noul McDonald’s le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de celebrele produse într-un spațiu modern și primitor.

Am participat, astăzi, la deschiderea restaurantului McDonald’s, cu numărul 100 din țară, deschis în orașul nostru. Suntem bucuroși să primim acest brand în comunitatea noastră, inaugurarea sa fiind o nouă etapă în dezvoltarea și consolidarea legăturilor noastre cu mediul de afaceri.” A transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin

Restaurantul se întinde pe o suprafață generoasă de aproximativ 400 de metri pătrați, iar severinenii își vor savura produsele în restaurant sau pe terasă, le vor comanda prin serviciul de McDelivery sau le pot lua la pachet, prin linia de Drive-Thru.

În plus, spațiul va dispune și de McCafé, unde clienții pot opta pentru o varietate de specialități de cafea și deserturi. Vor fi disponibile 98 locuri în interior și 80 locuri pe terasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here