HELIPORTUL, O NECESITATE PENTRU MEHEDINȚENI

0
63

Astăzi a aterizat pentru prima dată un elicopter pe heliportul construit de Consiliul Județean Mehedinți, în imediata apropiere a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.
Elicopterul SMURD a survolat zona și a efectuat mai multe manevre, astfel încât, într-o intervenție reală, să se poată ateriza în condiții de siguranță, inclusiv pe timp de noapte.

Aladin Georgescu președintele CJ Mehedinți a declarat cā se bucură că s-a reușit finalizarea aceastei investiții.
,,Timpul înseamnă viață, iar viața nu are preț!
Îmi doresc ca acest heliport să fie șansa la viață pentru fiecare dintre pacienții din Mehedinți care vor fi preluați de aici cu elicopterul și vor fi transferați la alte spitale din țară sau în centre universitare!
Sigur, îmi doresc să avem cât mai puține cazuri în care să fie nevoie de intervenția elicopterului, dar, din păcate, există astfel de situații și e bine că acum pacienții pot fi preluați într-un timp mult mai scurt.

Prin această investiție și prin toate pe care Consiliul Județean Mehedinți le face în infrastructura de sănătate, vreau să cred că aducem o contribuție importantă la un sistem de sănătate performant de care județul Mehedinți și toți locuitorii județului au nevoie.

Heliportul este parte integrantă a proiectului de reabilitare/modernizare și extindere a Unității de Primiri Urgențe, implementat de Consiliul Județean Mehedinți, unitate care, de asemenea, va aduce o șansă în plus, pacienților aflați în stare gravă.” A declarat preşedintele CJ Mehedinti Aladin Georgescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here