CLINICA DR.FEROIU -LOCUL UNDE ORICE PROBLEMĂ DENTARĀ ÎŞI GĀSEŞTE REZOLVAREA.TOT AICI ÎN COLABORARE CU MEDLIFE SE POATE FACE ORICE ANALIZĂ MEDICALĀ

0
2062

Una din cele mai moderne clinici stomatologice din Tg Jiu s-a deschis pe Strada Victoriei nr 343 cu trei cabinete : unul de Stomatologie Generală , unul de Ortodonție şi un Punct de Recoltare Analize , acesta din urmā fiind în colaborare cu Centrul Medical Medlife.Se numeşte CLINICA DR FEROIU.

Deschiderea acestei clinici moderne şi cu aparaturā de ultimă generație, a fost posibilă graţie medicului stomatolog MARIAN FLORIN FEROIU care a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti şi împreună cu o echipă de şase medici reputați şi-a propus sā fie alāturi de problemele comunităţii care în materie dentarā, nu sunt deloc puține. DR FEROIU şi colegii sāi medici sunt nelipsiți de la marile Congrese din ţară şi străinătate unde mereu noutatea este însuşită pentru a fi pusă în practicā pentru toate nevoile pacienților.

La CLINICA DR FEROIU se pot face:

-TRATAMENTE LASER

-CHRURGIE MAXILO- FACIALĀ

-AMPRENTARE DIGITALĀ A LUCRĂRILOR PROTEICE

-EXAMINARE CU APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE DE DEPISTARE A CANCERULUI ORAL

  • ORTODONȚIE

Pentru că existā la clinică şi PUNCT DE RECOLTARE PENTRU ANALIZE GENERALE în colaborare cu MEDLIFE, cei interesați se pot adresa zilnic între orele 8.30-12 .00 .Sănătatea e mai presus de orice şi de multe ori o investigație de rutinā ne poate salva de complicaţia unei boli.

Iată şi lista medicilor care mereu sunt cu zámbetul pe buze. Medicii de aici ştiu cel mai bine cā un zâmbet larg este cartea de vizită şi încredere a relatiilor de socializare între oameni.

Şi pentru că un zâmbet vine la pachet cu dantura pe care trebuie mereu să punem accent , consultaţia unui medic stomatolog este primordială de-a lungul întregii vieți. Dantura, chiar daca nu realizăm întotdeauna este cea care ne menține corpul sănātos. De la ea pleacā multe, multe probleme în organism atunci când nu este îngrijită corespunzător.

Clinica Dr. Feroiu are toatā disponibilitatea şi pentru persoane adulte şi pentru copii.

Dr.Marian Florin Feroiu ne aminteşte că prevenţia este de bazā la orice vârstă, chiar începând din primele luni de viață.

Profesionalismul medicilor de la Clinica Dr Feroiu va face în aşa fel sā aveți siguranța unui zâmbet sănătos, a unui respect de sine ridicat şi a unui corp care nu cunoaşte durerea.

Programul de lucru: 08.00-18.00

Telefon: 0771 329.843

CLINICA Dr. FEROIU este locul unde orice problemă dentarā îşi găseşte rezolvarea!

Mereu pentru dumneavoastră, aici :

Strada VICTORIEI 343

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here