Modernizarea spitalelor din Gorj continuā

0
62

Preşedintele CJ Gorj, Cosmin Popescu spune că în ultimii ani, a depus eforturi considerabile în vederea aducerii Spitalului de Urgență Târgu-Jiu la standarde europene.

,,Progresăm în direcția modernizării treptate a fiecărei secții și a achiziționării celei mai moderne aparaturi medicale disponibile în prezent.
Toate aceste demersuri au fost întreprinse cu scopul de a transforma spitalul într-o unitate medicală care să ofere condiții optime pacienților.

În aceeași măsură, doresc să-mi exprim regretul pentru eventualele inconveniente cauzate în perioada de renovare și vă asigur că depunem eforturi pentru a finaliza lucrările de reabilitare și modernizare în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să minimizăm disconfortul resimțit de pacienți și personalul medical.

Îmi exprim speranța că rezultatul final va justifica aceste eforturi și că eventualele perturbări generate de activitățile de construcție vor fi uitate. Sperăm ca, la final, aceste transformări să reprezinte un motiv de mândrie pentru comunitatea gorjeană, oferindu-i un sistem de sănătate modern și eficient.”

A declarat în spațiul online Cosmin Popescu preşedintele CJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here