GRĂDINIȚE DIN STREHAIA, MODERNIZATE CU FONDURI GUVERNAMENTALE

0
62

Bogdan Simcea împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf și parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă a mers la Strehaia unde, la invitația primarului Ioan Giura, am vizitat două grădinițe complet reabilitate și modernizate.

„Sunt investiții foarte importante pentru sistemul educațional din oraș și exemple de bună gestionare a fondurilor guvernamentale accesate de Primăria Strehaia în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Unitățile de învățământ corespund tuturor cerințelor actuale de spațiu, au utilități, grupuri sanitare și spații de joacă interioare și exterioare.

Una dintre ele este grădiniță cu program normal, iar cealaltă este cu program prelungit, iar în scurt timp, preșcolarii se vor bucura de noile spații.
Grădinița cu Program Prelungit are spații pentru activități educaționale, spații de dormit, cabinet medical, bucătărie și spălătorie. În plus, ambele grădinițe au fost dotate cu mobilier și echipamente moderne ce le vor fi de mare folos copiilor.

În Strehaia sunt în derulare multe alte investiții în infrastructura educațională, la Liceul “Matei Basarab” și Școala Gimnazială “Mihai Viteazu”, iar la începutul anului viitor se va finaliza proiectul finanțat tot cu fonduri guvernamentale, la clădirea Spitalului Orășenesc.

Îl felicit pe primarul Ioan Giura pentru aceste obiective de investiții deja finalizare, dar și pentru proiectele pe care le are în implementare, toate, deosebit de importante pentru locuitorii orașului Strehaia!” A menționat în mediul online, Bogdan Simcea , fost secretar de stat în Ministerul Investițiilor şi Proiecteleor Europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here