PRIMELE AUTOBUZE ELECTRICE PUSE ÎN CIRCULAȚIE LA DROBETA TURNU SEVERIN

0
86

Primele autobuze electrice circulā începând de astăzi la Drobeta-Turnu Severin. Acestea vor merge pe traseele 3, 4 și 7 și sunt echipate cu tehnologii avansate, care oferă condiții de transport moderne și confortabile.

Am început ziua de 1 decembrie cu o călătorie, alături de severineni, în autobuzele electrice puse în circulație, de astăzi.

Echipate cu tehnologii avansate, aceste vehicule ne oferă condiții de transport moderne și confortabile,” a transmis Marius Screciu, primarul Severinului

Noile autobuze, achiziționate cu fonduri europene în valoare de 6 milioane de euro au o autonomie de până la 200 de kilometri și contribuie semnificativ la protejarea mediului. 

Autobuzele sunt dotate cu internet gratuit (Wi-Fi), sistem de supraveghere video, 

sistemul modern de validare a biletelor de transport, locuri speciale și rampă pentru persoanele cu dizabilități.” A mai declarat Marius Screciu 

Totodată, pentru a asigura o infrastructură adecvată, Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a instalat 9 stații de încărcare lentă în zona Autogării și la Centrul Intermodal și alte două stații de încărcare rapidă la Pădurea Crihala, iar în următoarea etapă se vor moderniza toate stațiile de transport din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here