POVESTEA CĀSUȚELOR DULCI ŞI A BUTURUGII FERMECATE

0
348

Maria Bālă este un cofetar renumit care de-a lungul vieții a lucrat în mai toate cofetariile din Tg Jiu. Este pensionarā şi în tinerețe a absolvit Liceul de Alimentație Publică din Craiova.

Din făinā zahăr si ouă a ajuns în stadiul în care poate face orice prăjitură coaptă sau la rece. Are un talent desāvârşit în modelaj aşa că torturile sale sunt ornate colorat şi apetisant cu flori şi chiar figurine din desene animate sau eroi din filme. Amestecă ingredientele după atâția ani, chiar şi fără reţetă şi îi ies prăjituri de vis.

Pentru că a vorbit cu Moş Nicolae şi acesta i-a dat sarcină ca pentru aceastā searā sā pregăteascā o SURPRIZĂ DULCE, Maria Bălă, cofetara care a creat şi prajituri de-a lungul timpului , una MARIA -îi poartă numele la Cofetaria Dantex, i-a pregātit nepotului din partea Sfântului Nicolae o surprizá dulce.

O poveste!

E POVESTEA CĀSUȚELOR DULCI ŞI A BUTURUGII FERMECATE.

Căsuțele adăpostesc oameni nevoiaşi şi buturuga , animăluțe rănite pe care iarna le-a prins fără adăpost. Povestea Mariei are şi brazi. Bradul simbolul minunat al iernii , al Craciunului, al eternității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here