CJ Gorj a achiziționat două sisteme avansate 3D-4K destinate intervențiilor chirurgicale

0
53

Consiliul Județean Gorj a achiziționat două noi sisteme 3D-4K pentru chirurgie endoscopică laparoscopică cu ICG destinate Secțiilor Chirurgie I și II ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, echipamente de ultimă generație, livrate și instalate în data de 05.12.2023.

Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj spune echipamentele medicale recent achiziționate vor contribui semnificativ la eficiența și precizia intervențiilor chirurgicale laparoscopice, consolidând astfel poziția Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu ca centru medical de excelență.

Mai semnalează că, toate aceste investiții din ultimii ani (în infrastructură sau echipamente medicale) reflectă angajamentul nostru față de îmbunătățirea infrastructurii medicale și oferirea de soluții pentru a asigura îngrijirea optimă a pacienților și a crește eficiența și calitatea serviciilor medicale.

Mai multe informații despre această investiție găsiți accesând următorul link:
https://www.cjgorj.ro/comunicat-de-presa-consiliul-judetean-gorj-investeste-in-tehnologie-avansata-pentru-chirurgie-endoscopica-laparoscopică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here