PROMOVAREA ŞI ÎNFIINȚAREA PUNCTELOR GASTRONOMICE LOCALE GORJ

0
149

Județul are nevoie de promovare. Gorjul la cát este de frumos are nevoie de susținere în acest sens. Poate fi promovat dar trebuie să se ştie exact şi ce se oferă.

Prezent la evenimentul de la Polovragi unde zona este incărcată cu un potenţial turistic colosal, prefectul de Gorj, Iulian Popescu iată ce declară:

,,M-a bucurat numărul mare de gorjeni prezenți la evenimentul de Promovare și Înființare a Punctelor Gastronomice Locale, organizat astăzi de Instituția Prefectului – județul Gorj la căminul cultural din Polovragi.

Au fost prezentate informații elocvente despre legislație, s-a vorbit despre pașii care trebuie parcurși pentru înființare, despre legătura care se creează în comunitate și despre sprijinul producătorilor locali, iar în final s-au prezentat modele de bună practică.

Promit că o să mai organizez astfel de întâlniri. Cred cu tărie că doar împreună putem consolida comunitatea de afaceri locală și putem sprijini creșterea sectorului gastronomic tradițional în Gorj.

Trebuie să mulțumesc invitaților, doamnei Veronica Țăran-Baciu – Director General al Agenției Naționale a Zonei Montane și consultant pentru Puncte Gastronomice Locale și domnului Dorian Lungu – Președinte al Asociației Gastro Local, pentru informațiile și sfaturile utile aduse în sprijinul dezvoltării turismului în comunitatea noastră, dar și pentru deschiderea arătată. Ne-am câștigat doi prieteni de nădejde alături de care sunt sigur că vom face lucruri importante pentru județul nostru.

De asemenea, îi mulțumesc domnului Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi și întregii sale echipe pentru implicare și ospitalitate. Aici se păstrează și se promovează tradițiile.

Vă invit să rămânem activi și implicați pentru dezvoltarea durabilă a turismului în județul nostru.

Contez pe voi!” A mai spus Iulian Popescu, prefect de Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here