MINODORA CRISTESCU, O TÁNĂRĀ DE 22 ANI CU DIZABILITĀȚI ŞI LEUCEMIE ARE NEVOIE DE AJUTORUL TUTUROR CELOR CE LE PASĀ DE OAMENII AFLAȚI ÎN SUFERINȚĂ

0
448


Minodora Maria Cristescu are 22 de ani , este o tânărā cu dizabilitāți si leucemie şi stā cu mama sa într-o locuință datā de Primarie , în Tg Jiu, în C.A.M. dar la etajul 2 unde abia urcă şi abia coboarā. E un calvar parcursul scărilor pentru că zilnic, scaunul cu rotile rămâne jos în casa scării.

Are tetrapareza spastică, are 10 operații e luatā în evidență de mulți ani la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti şi a avut o mulțime de investigatii la Foisorul de Foc . Dr Alexandru Ulici este cel care s-a ocupat de ea încă de când era mică.
Leucemia dobândită pe parcurs este boala care acum pune problema suferințelor , îngrijorărilor şi a banilor alături de toate orele zilnice pe care fata ar trebui sā le facă la Recuperare. Minodora fiind acum majorā statul şi-a luat mâna de pe ea.A făcut recuperari pânā acum la Târgovişte şi Gura Ocnitei şi la privat şi la stat.
Are nevoie de ,, Perfuzii cu leucoplasma”.

Are nevoie de multe…

Minodora este in clasa XII a la şcoala de la Bârseşti. Vrea să învete, sā continue studiile. Merge cand poate şi anul acesta o așteaptă marele examen al vieții educaționale, Bacalaureatul.


Are nevoie de transport si dacā se gāseşte cineva mācar din când în când să o ajute şi in regim de taxi, fata ar fi fericită.

Având leucemie are nevoie de alimentație adecvatā si tratament necesar cā la 22 de ani, statul nu mai ajută majorii, decát minorii, copiii. Ea nu mai are niciun ajutor de la stat decât acela de …handicap.Ştim cu toții cā e doar o brumă de bani ceea ce dă statul față de nevoile persoanelor aflate în dificultate.
Banii pentru tratamentele de lucemie şi recuperare îi lipsesc. Aşa cum am mai menționat , mai sus.
Are nevoie de recuperare. Se ştie cā serviciile de recuperare în România sunt costisitoare. Fata nu deține banii necesari.

Dacā puteti face o donație în funcție de cât vă lasā sufletul şi portofelul, nu ezitati .
Veți vedea că vă va ajuta CERUL. Totul e ciclic! Totul se întoarce!
Magia sărbătorilor existā!

Contul fetei este acesta:
Cristescu Maria Minodora BRD IBAN RO96BRDE200SV7414944200
VĂ MULȚUMESC !

Împreună cu un tânār Bogdan pot spune că noi am deschis calea BUNĀVOINEȚEI. Continuaţi-o voi! Universul vă va răsplăti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here