SFÂRŞIT DE AN ÎN SIGURANȚĂ

0
74
  Informații utile de la ISU Mehedinți:
 ,,Urmează o perioadă de sărbătoare plină de evenimente frumoase pentru toți cetățenii, momente care pot fi umbrite de evenimente neplăcute sau chiar tragedii.
   În acest sens, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” al judeţului Mehedinţi recomamdam respectarea unor măsuri de siguranță, contribuind astfel  impreuna  la asigurarea  unei atmosferae festive  sigure, alături  de cei dragi.
Pe cât  de spectaculoase  sunt artificiile şi petardele, pe atat de periculoase pot fi daca syhtvfolosite necorespunzător .

   

Pentru că mijloacele pirotehnice sunt folosite cu predilecție în această perioadă a anului, gândiți-vă întotdeauna la ce vi se poate întâmpla vouă sau celor din apropierea voastră atunci când folosiți petarde și artificii.

Nu merită să vă riscați sănātatea pentru câteva clipe de distracție.

Pentru prevenirea incidentelor ce pot fi generate de manevrarea acestora neadecvată, nu utilizați artificiile în încăperi şi spaţii închise, balcoane, holuri de bloc sau terase.

De asemenea, materialele pirotehnice nu trebuie aruncate în foc sau depozitate în vecinătatea surselor sau echipamentelor de încălzire. Reamintim cetăţenilor că pot folosi doar materialele pirotehnice din categoria celor admise la comercializare și care prezintă un pericol redus pentru utilizatori.

Chiar şi pentru materialele cu risc foarte scăzut, utilizarea de cātre copii nu este indicată şi poate fi periculoasā.
Astfel de activități se vor desfășura în conformitate cu legislația în vigoare, în aer liber, cu respectarea distanței de siguranță față de oameni, clădiri, arbori și autovehicule.

Oboectivul pompierilor mehedințeni rāmâne siguranța cetățenilor față de care manifestām o permanentă preocupare.”

SFATURI de la ISU MEHEDINȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here