VINE MOȘU’ RUPE COŞU’ !

0
116

În zilele de 16-17 decembrie se desfășoarā Turneul de Baschet 3×3 Indor pentru copii intitulat : VINE MOȘU’ RUPE COȘU’!
Turneul se va desfașura în Sala de Sport a Liceului ” General Constantin Șandru” din Bálta, Comuna Runcu
Principalul organizator este ASOCIAȚIA GORJ AVENTURA , iar ca parteneri : Primaria Comunei Runcu, Direcția de Sport Gorj şi Asociația Județeanā de Baschet Gorj . Existā şi sponsori pentru bucuria copiilor.
Turneul este fară taxā de participare.

Se doreşte promovarea baschetului 3×3 si se adreseaza elevilor atât fete cât şi baieti de la cls V- XII.
Asociația Județeană de Baschet Gorj se va implica atât în organizare, asigurând suport logistic , cât si cu participarea arbitrilor care vor face VOLUNTARIAT.
Marius Eremia Vlaicu, preşedintele Asociației Județene de Baschet Gorj spune că va fi asigurată asistența medicală pe întreaga durată a turneului.
Meciurile se vor desfāșura între orele 10 – 19 , iar duminica semifinalele şi finalele încep la ora 13:00 . Este posibil sa fie prezentă și Carmen Emilia Tocala , Preşedinta Federației Române de Baschet care a fost invitatā.

Sunt 107 copii si adolescenți înscriși din tot județul Gorj din irašul Motru, vor veni sportivi de la Hunedoara, Vulcan .Vor primi gratuit câte un tricou, diplomă de participare medalii şi cadouri de la Moș Crăcun, iar locurile I, II şi III, la fiecare categorie vor primi cupe şi premii speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here