2024 VINE CU NOI PROIECTE PE FONDURI EUROPENE, ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN

0
136

Consilierii locali din Drobeta-Turnu Severin s-au întrunit, astăzi, în ultima ședință a acestui an. 

Unul dintre proiectele cheie votate a fost reabilitarea Parcului Alunis, o investiție impresionantă de peste 7 milioane de euro. Această inițiativă nu numai că va revigora un loc emblematic al orașului, ci va oferi și un spațiu verde modern și prietenos pentru întreaga comunitate.

În sectorul educațional, s-a votat în favoarea reabilitării Școlii Gimnaziale Nr. 15. Consilierii au aprobat acest proiect, ce urmează să fie realizat tot cu fonduri europene.

De asemenea, transportul public va beneficia de o îmbunătățire semnificativă, prin proiectul de modernizare a stațiilor din Drobeta Turnu Severin, finanțat cu 2 milioane de euro din surse europene.

Parcul Aluniș va deveni unul modern. Vom reface toată zona de spații verzi, vom avea acolo inclusiv pistă de biciclete, zone dedicate sportului, zone de agrement. Vorbim despre un proiect cu o valoare de peste 7 milioane de euro. De asemenea vom moderniza școala Generală numărul 15, tot cu fonduri europene. Totodată am aprobat două proiecte pentru modernizarea stațiilor de transport public din municipiul, este important să avem un transport public eficient. Ne dorim ca severinenii să folosească tot mai mult transportul în comun. Am investit în achiziționarea de autobuze electrice, acum a venit momentul să investim în modernizarea stațiilor de transport public,“ a transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin

Ședința a căpătat și o atmosferă de sărbătoare, odată cu prezența colindătorilor din zona de nord a județului Mehedinți. Ei au adus bucurie și tradiție și au primit în schimb, daruri din partea gazdelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here