RECOMANDĂRI DE LA MEDICUL VETERINAR

0
175

Medicul veterinar Patricia Paraschiv vine cu importante sfaturi pentru cei care dețin animale şi recurg din diverse motive la cabinetele veterinare.

Iatā care sunt acestea:

,,Fie ca veniti la cabinet pentru o simpla consultație, o deparazitare/vaccinare, analize, tratamente sau intervenții chirurgicale vin cu rugămintea ca:

📌Atunci când plecați cu câinii/pisicile de acasă ,fie cā aveți cuşca specială sau o cutie improvizatā, să le puneți un prosop sau pāturica, nu le lasați fără nimic pentru cā este foarte rece. Ideal ar fi un obiect personal pentru a diminua stresul transportului.

📌Să înțelegeți că atunci când trec printr-o anestezie şi o intervenție chirurgicală, le scade temperatura corpului iar hipotermia poate să îngreuneze recuperarea (în cazuri severe, poate fi chiar fatală).

📌Să tineți cont de recomandările pe care le primiți atât verbal cât şi pe hârtie!
Sā nu mai insistați să plecați cu animalele anesteziate acasă pentru cā asta nu o sa se întample niciodata la noi! Câinii/pisicile vor fi preluate DOAR dupa trezirea completa din anestezie!

📌Să le asigurați ingrijirea necesară dupa ce veți ajunge acasă cu ele, nu le neglijati pentru cā de dvs. ( cât si de comportamentul/organismul animalului) depinde recuperarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here