Rezultatele misiunilor jandarmilor gorjeni din perioada minivacanței de Crăciun

0
87
Comunicat de presă 
În perioada 22-26 decembrie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au fost angrenați în misiuni de ordine ordine publică pentru siguranța cetățenilor, precum și de pază și protecție instituțională la obiectivele din responsabilitate. 
 Vă mulțumim pentru modul responsabil de petrecere a acestei minivacanțe. 
  Jandarmii gorjeni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în mod independent și în sistem integrat, au intervenit la 6 apeluri SNUAU 112 sau adresate direct iar în urma constatărilor proprii au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, însumând 3.600 de lei, fiind constatate 16 infracțiuni independente sau în cooperare cu poliția.
 Sancțiunile contravenționale aplicate au fost pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, amenințare cu acte de violență, tulburarea ordinii și liniștii publice, provocare și participare la scandal, amenințări cu acte de violență.
 Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana au intervenit la solicitările turiștilor, acordând sprijin și îndrumare. 
 Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau vă aflați într-o situație de dificultate, apelați numărul unic de urgenţă - 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here