VEŞTI BUNE PENTRU TG JIU, LA SFÂRȘITUL ANULUI 2023

0
21

Se anunță vești bune pentru oraşul Târgu Jiu.

Sfârșitul anului 2023 vine pe de o parte cu semnarea acordului de mediu pentru drumul expres Craiova – Târgu Jiu și pe de altā parte cu semnarea contractelor de finanțare pentru modernizarea rețelei de distribuție electrică din municipiu.

Marcel Romanescu, primarul oraşului Târgu Jiu spune că în ceea ce privește drumul de mare viteză, a fost recent o întâlnire la primărie cu reprezentanții CNAIR pe tema impactului pe care îl are asupra mediului viitorul drum.

,,Suntem cu toții conștienți de importanța uriașă a proiectului și de aceea se fac eforturi pentru ca acesta să se concretizeze în cel mai scurt timp.
Proiectul de modernizare a rețelei de distribuție a energiei electrice este unul cel puțin la fel de important, mai ales că se aliniază eforturilor pe care noi le facem pentru modernizarea municipiului Târgu Jiu. Acesta are o valoare de 128 milioane de lei și vizează reducerea pierderilor de energie și creșterea eficienței energetice.” Anunță cetățenii oraşului Tg Jiu, primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here