ACCIDENT RUTIER ÎN GORJ ÎN A DOUA ZI A ANULUI 2024

0
144

In jurul orei 15:30 reprezentanții ISU Gorj au fost solicitati sa intervină pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Capreni, sat Cornetu in care a fost implicat un autoturism care s-a rasturnat.

Comunicat de presă
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care una incarcerata si fara semne vitale.
S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei incarcerate si aplicarea imediata a manevrelor de resuscitare. Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre echipajele de interventie nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeia in varsta de 61 de ani.
Celelalte 2 victime, o femeie in varsta de 65 de ani si un barbat in varsta de 66 ani au suferit leziuni usoare, au fost constiente, cooperante si au fost transportate la Spitalul din Tg-Carbunesti pentru investigatii medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here