Jandarmii gorjeni la datorie pe timpul minivacanței de Revelion

0
47
De la Jandermeria Gorj: 
,, În perioada minivacanței de Revelion, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările publice organizate în zona de responsabilitate, în mod independent și în sistem integrat.      
  Jandarmii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, iar în urma constatărilor proprii au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5000 lei,  și au fost constatate 4 infracțiuni cu 4 autori pentru ,,operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și 14 infracțiuni cu 11 autori în cooperare cu poliția.
 Sancțiunile contravenționale aplicate au fost pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocare și participare la scandal, adresarea de injurii și expresii jignitoare.
 Prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 au fost recepționate un număr de 105 apeluri cu diferite solicitări ale cetățenilor.
 Mulțumim tuturor cetățenilor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil și au dat dovadă de înțelegere cu privire la măsurile de siguranță adoptate."
Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here