START CAMPANII 2024‼️Veste bună Noul An are!

0
107


Medicul veterinar Felicia Paraschiv îcepe anul cu prima CAMPANIE GRATUITĂ DE STERILIZARI ȘI MICROCIPĂRI în TARGU-JIU în perioada 08 – 26.01.2024 (cu o limită de 100 locuri pentru luna Ianuarie)

Iatā sfaturile si declaratiile unui medic dedicat.

,,După un an pliiin de campanii, cu cele mai multe animăluțe sterilizate vreodată de o asociație în județul Gorj, doar din fonduri private fără niciun ajutor de la bugetul local/national.

PROGRAMARI : contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), si ASTEPTATI sa va contactam.
NU UITATI FAPTUL CA STERILIZAREA SI MICROCIPAREA CAINILOR este OBLIGATORIE, conform legii in vigoare.
Locul câinilor si pisicilor nu este nici pe străzi și nici în adăposturi iar ,din păcate , acestea sunt suprapopulate din cauza înmulțirii necontrolate și abandonului.

Daca aveti catei si pisici acasă , in jurul blocului , pe langa case sau in anumite zone aduceti-i la sterilizat, nu ii lasati sa se mai inmulteasca! Animalutele vor trebui tinute intr-un loc curat, sub supraveghere, minim 5- 7 zile, postoperator.

‼️Prioritate au cainii si pisicii de pe strada si cei care apartin persoanelor cu mai multe animalute si/sau cu venituri reduse.

Va rugam, daca va permiteti financiar sa sterilizati un animalut mergeti la cabinetul veterinar si lasati locul liber pentru persoanele care nu isi permit! Multumim

În Gorj, in mai multe localitati autoritatile locale, inclusiv Primaria Municipiului Targu-Jiu, au incheiat contracte cu o asociatie din Hunedoara si astfel cainii sunt capturati iar cei care nu vor fi adoptati, vor fi omorati. Va rugam sa veniti cu animalele la sterilizat, sa NU MAI ABANDONATI pentru ca le semnati sentinta la moarte! ‼️

Abandonul animalelor este inca “ in floare” in ciuda faptului ca este considerat infractiune iar fapta se poate pedepsi cu inchisoare! Sterilizarea salveaza vieti!! Peste tot vedem poze cu catei abandonati, haideti oameni buni sa ne implicam activ si sa sterilizam!

‼️Totodata, daca doriti sa continuam acest program, daca intelegeti CAT DE IMPORTANTE SUNT CAMPANIILE DE STERILIZARI pentru comunitatea noastra si daca doriti sa ajutati concret puteți sa :
🔴donati 3,5 % din impozitul pe venit
🔴donați 20% din impozitul pe profit/venit dacă aveți firmă
🔴donați direct orice sumă în cutia cu donații pe care o găsiți în campanii
🔴donați direct în conturile noastre cu mențiunea “campanii gratuite sterilizări)
Nume titular: Asociatia Pro Animals
Banca Transilvania
Cont ron: RO06BTRLRONCRT0026740703
Cont euro: RO53BTRLEURCRT0026740703

⁉️STIATI CA ……refuzul sterilizarii cainilor fara pedigree se sanctioneaza cu amenda intre 5000 si 10.000 ron conform legii nr. 258/2013?!
Împreună putem reduce numărul animalelor fără stăpân și să stopăm abandonul cat si cruzimile fata de acestea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here