DUPĂ CE UNII AU MÂZGĂLIT STAȚIILE DE TROLEU LA TG JIU, ALȚII FAC FOCUL ÎN SPAȚIILE DE JOACĂ ALE COPIILOR. E CEVA DE SPITALUL 9!!!

0
86

Viceprimarul oraşului Tg Jiu , Bogdan Bejinaru este oripilat şi pe bună dreptate de câteva imagini care atestă faptele unor tineri , copii şi adulți ce ,, se joacă cu focul” exact într-un loc de joacā amenajat de Primaria Tg Jiu.

,,Am primit, în această seară, imagini cu mai multe persoane, minori și adulți, care au aprins focul într-unul din locurile de joacă destinate copiilor din Cartierul Narciselor. Sunt nevoit să fac un apel la responsabilitate către târgujieni, către oamenii care nu înțeleg că se pot bucura de bunurile comunității fără să le distrugă. După incidentele cu stațiile de troleibuz mâzgălite, alte locuri de joacă vandalizate, e deja prea mult! Un părculeț pe care l-am realizat vara trecută a fost și el vandalizat, iar munca a zeci de oameni, anulată. Mă întreb cum este posibil ca niște copii să aprindă focul în locul de joacă și un adult să privească impasibil. A trebuit să intervină, din nou, Poliția Locală, însă suprafața din tartan a fost distrusă. Echitabil este ca cine strică să plătească, așa că, de aici înainte, cei depistați nu vor plăti doar amenzi pentru actele de vandalism, ci vor suporta și costul reparațiilor.” A semnalat in mediul online viceprimarul de la Tg Jiu, Bogdan Bejinaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here