Măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia Bobotezei

0
46
 Sâmbătă, cu prilejul sărbătoririi Bobotezei, se estimează participarea unui număr mare de credincioși pe timpul desfășurării manifestărilor religioase la lăcașele de cult din județul Gorj.
 Jandarmii gorjeni din cadrul structurilor de ordine publică din Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Tismana, Bumbești-Jiu și Novaci, vor participa la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe timpul sărbătoririi Bobotezei.
 Măsuri de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate la Mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Catedralele ortodoxe din Motru şi Rovinari,  precum și la Bisericile ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și ,,Sfinții Voievozi Constantin Brâncoveanu și Fiii” din municipiul Târgu-Jiu. 
 Jandarmii gorjeni vor acorda o atenție deosebită zonelor aflate în apropierea lăcașelor de cult unde se oficiază slujbe religioase și vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. 
 Recomandăm cetățenilor care participă la manifestările religioase prilejuite de sărbătorirea Bobotezei, să adopte un comportament civilizat astfel încât să evite producerea de aglomerări mari de persoane, să dea dovadă de înțelegere, să respecte indicațiile transmise de organizatori și jandarmi pentru buna desfășurare a acestei activități iar dacă observă fapte de natură antisocială să solicite intervenția jandarmilor.
Comunicat de presă  pus la dispoziţie de Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei  Gorj. 
Foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here