ACCIDENT ÎN COMUNA TURBUREA, GORJ

0
97

Informații si fotografii de la ISU GORJ

În jurul orei 08:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Turburea, satul Cocorova, in care a fost implicat un autoturism care a parasit partea carosabila si a lovit 2 persoane care erau pietoni.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 4 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului violent, cei 2 pietoni se aflau in state de inconstienta. Este vorba despre un barbat in varsta de 52 de ani si mama acestuia in varsta de 68 de ani.
Barbatul a suferit leziuni incompatibile cu viata inca de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat și un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova pentru a o prelua in cel mai scurt timp. Din pacate, eforturile echipajelor de interventie au fost fara succes, constatand-se decesul femeii.


In autovehicul se aflau conducarorul auto, un barbat in varsta de 24 de ani, care a fost evaluat medical la fata locului, dar a refuzat sa mearga la spital si mama acestuia in varsta de 43 de ani care nu a suferit leziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here