DECLARAȚIA PREFECTULUI DE GORJ VIS A VIS DE COMANDAMENTUL DE IARNĀ ŞI VIZITA VICEPREŞEDINTELUI ANAF, MIHAI CULEAFĀ

0
142

În contextul derulării Comandamentului de Iarnă 2023-2024, desfășurat de reprezentanții ANPC în județul nostru, au apărut în spațiul public informații eronate, care au afectat imaginea stațiunii montane Rânca și, implicit, a operatorilor economici.

Este deosebit de important ca informațiile să fie transmise clar, fără a lăsa loc de interpretări sau completări, cum la fel de important e și modul de abordare și conduita reprezentanților instituțiilor statului, care, pe lângă controale și amenzi, trebuie să acționeze preventiv, pentru sprijinirea mediului de afaceri.

Salut vizita de lucru făcută în județul nostru de vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Mihai Culeafă, care a adus echilibru în abordare și colaborare promptă din partea echipei de comisari în raport cu operatorii economici verificați în această perioadă.

Pentru a evita situațiile tensionate în viitor, am propus ca înainte de începerea sezoanelor de vârf din stațiunea montană Rânca (sezonul de vară și sezonul de iarnă), să se organizeze întâlniri de lucru la care să participe reprezentanții ANPC, OPC Gorj, ANSVSA Gorj, ISU Gorj și operatorii economici din zonă.

Voi susține permanent turismul și mediul economic din județul nostru, atât timp cât aceste activități vitale pentru dezvoltarea Gorjului vor garanta, prin serviciile oferite, siguranța și sănătatea gorjenilor și a turiștilor care ne trec pragul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here