CONTINUĂ INVESTIȚIILE ÎN INFRASTRCTURĂ, 43 DE STRĂZI NOU CONSTRUITE LA DROBETA-TURNU SEVERIN

0
124

Din această primăvară vor demara lucrările de construcție și modernizare pentru încă 43 de străzi din municipiul Drobeta-Turnu Severin, mare parte dintre acestea aflându-se în cartierele nou formate. Contractul de finanțare pentru acest proiect a fost semnat în toamna anului 2023, iar astăzi a fost semnat, la sediul Primăriei Drobeta-Turnu Severin contractul de execuție a lucrărilor.

Am semnat astăzi contractul de execuție a lucrărilor pentru acest proiect de modernizare urbană, prin care ne propunem să ținem pasul cu dezvoltarea orașului, în zone care au nevoie de investiții în materie de infrastructură urbană. În prima fază vom începe lucrările de introducere a utilităților, acolo unde este necesar, urmând ca după aceea să intervenim pentru asfaltarea străzilor,” transmite Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin 

Primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin a atras pentru acest proiect, prin Programul Național “Anghel Saligny”, 43 de milioane de lei, iar alte 8 milioane sunt fonduri de la bugetul local, valoarea sa totală fiind de 51 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here