I S-A CERUT DEMISIA ŞI SI-A DAT-O! MADALIN GIURCĀU PLEACĀ DE LA CJPC GORJ ŞI REVINE COSMIN MILOSTEANU

0
124

Problemele ce țin de comerțul din Gorj nu sunt deloc puține, ba dimpotrivă au arătat o lipsă de interes pentru consumatorul de aici .Au fost prezentate o mulțime de nereguli în ceea ce priveşte comerțul alimentar sau spațiile de cazare. Modul serviciilor oferite în domeniul alimentar , lasă de dorit în Gorj.

Horia Constantinescu seful Protectie Consumatorilor din România a anuntat jurnaliştii că:
,,In cursul acestei dimineți, am primit si acceptat demisia dlui Giurcău, (fostul, începând de luni) comisar șef adjunct al Comisariatului Gorj”

,,Așa cum am semnalat și eu și Vicepreședintele M Culeafă, problema ultimilor ani a fost un management discutabil!
Sunt localități în care nu s-a mai trecut de peste 10 ani sau, dacă s-a întamplat, s-a făcut într-o manieră superficială!” A mai spus Horia Constantinescu

Societatea civilā din Gorj a fost oripilatā de ceea ce au constatat comisarii Comandamentului de Iarna la controale, multă lume neînţelegând de ce existā o autoritate publică de control dacā nu îşi face treaba.

După vizita vicepreşedintelui ANPC M.Culeafă la Gorj , era previzibil că fostul comisar sef Madalin Giurcău de la Comosariatul Gorj va fi pus pe liber. Indignarea vis a vis de atribuțiile acestei instituţii a statului pusă în slujba cetățeanului, trebuia cumva stinsā în acest județ al Olteniei.

Se speră în NORMALITATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here