Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, s-a întâlnit astăzi, la Instituția Prefectului, cu reprezentanții transportatorilor din județul nostru

0
49

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, s-a întâlnit astăzi, la Instituția Prefectului, cu reprezentanții transportatorilor din județul nostru, care protestează în aceste zile, solidari cu protestul demarat la nivel național.

În urma discuțiilor care au durat mai mult de o oră, au fost prezentate 12 nemulțumiri ale gorjenilor cu activitate în domeniul transporturilor. S-a stabilit ca mâine să se redacteze un document care să cuprindă toate cele 12 puncte prezentate, pe care reprezentanții Instituției Prefectului îl vor transmite către Guvernul României.

La finalul întâlnirii, prefectul Iulian Popescu le-a solicitat transportatorilor, în cazul în care vor să continue protestul, să respecte legile în vigoare, să nu blocheze drumurile publice și să acorde prioritate ambulanțelor sau pompierilor, dacă va fi cazul. Aceștia au dat asigurări că o să se comporte în continuare civilizat și nu o să încalce legea.

Comunicat de presa -purtator de cuvânt Iani Garbaci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here