ALEGEREA LOCAȚIEI PENTRU SORTAREA ŞI TRATAREA MECANO-BIOLOGICĂ A DEȘEURILOR DIN GORJ

0
83

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, organizează joi, 18.01.2024, de la ora 15:00, o ședință de lucru la sala C din cadrul Instituției Prefectului, în scopul clarificării unor aspecte ce țin de alegerea locației și a propunerii de Plan Urbanistic Zonal pentru constituirea stației de sortare și tratare mecano-biologică a deșeurilor din județul nostru.

La întâlnire au fost invitați reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate Gorj, Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul județean Gorj, Direcției de Sănătate Publică Gorj, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Târgu Jiu și reprezentanții asociațiilor de mediu din județul nostru.

De asemenea, la dezbatere sunt invitați să participe jurnaliștii și cetățenii interesați de acest subiect din județul nostru.

Convocarea s-a realizat de către prefect în baza prerogativelor conferite de Art. 252, alin. 1, lit. A și Art. 253, lit. A și lit. D din O.U.G nr. 57/2019, privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Purtător de cuvânt -Iani Gârbaciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here