MEDICUL STOMATOLOG GEORGIANA MIHAELA NEGRILĂ, DE LA CLINICA Dr. FEROIU VINE CU SFATURI UTILE PENTRU PĂRINȚI ŞI COPII ÎN VEDEREA ÎNTREȚINERII PE TOT PARCURSUL VIEȚII A UNOR DINȚI SĂNĂTOṢI

0
1914

COPIII sunt o resursă a lumii . Sunt o promisiune a modului în care va arăta viitorul nostru. Un copil sănătos este o promisiune a unui viitor promițător.

Medicul stomatolog Georgiana- Mihaela Negrilă , Specialist în Protetică Dentarā face câteva recomandări de care ar trebui să ținem seama cu toții atunci când ne raportăm la copii.

,,Sănătatea bucalā este foarte importantă pentru a asigura un aspect dentar şi facial sănătos, prin urmare sănătății orale la copii trebuie să îi acordăm o foarte mare atenţie, începând de la erupția primului dinte de lapte ( în jurul vârstei de 6 luni) şi pe parcursul întregii vieți.

În România, prevenției în stomatologia pediatricā nu îi este acordată o foarte mare importanță, acest fapt ducând la destul de multe probleme dentare la copii începând de la o vârstā fragedă. Este greu de înțeles cā grija pentru igiena orală trebuie să înceapă în copilărie pentru ca aceasta împreunā cu alimentația şi respirația corectă să ducă la dezvoltarea armonioasă a aparatului dento-maxilar.
În practica de zi cu zi întâlnim foarte multe cazuri în care înainte de vârsta de 10 ani pacienții nostri necesită tratamente complexe la nivelul molarilor permanenți ce erup în jurul vârstei de 6 ani, fapt ce ar putea fi evitat cu ajutorul unor vizite la stomatolog pe la 5-6 anişori şi luarea unor măsuri de prevenție.” A declarat pentru MAG MEDIA OLTENIA medicul stomatolog- Negrilă Georgiana- Mihaela, Specialist în Protetică Dentară de la CLINICA Dr. FEROIU din Târgu Jiu.

,,Recomandările noastre pentru părinți sunt să îi obişnuiască pe copii încă de mici cu o tehnică foarte corectă de periaj, să se prezinte la consultații de rutină ,iar în cazul în care este nevoie , la recomandarea medicului să apeleze la sigilări, fluorizări,extracții , pentru a asigura sănătatea orala a micilor pacienți ” Spune medicul stomatolog Georgiana Mihaela Negrilă.

CLINICA Dr. FEROIU din Tg Jiu de pe strada Victoriei 343 are o echipă de medici specialişti care pot rezolva orice problemă stomatologică a copiilor şi a adulților.

Nu uitați că un zâmbet sigur şi sincer are la bazā încrederea într-o dentiție impecabil de sănătoasā.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here