DEZBATERE PUBLICĀ ASTĀZI PE SUBIECTUL: STAȚIE DE SORTARE

0
680


Victor Elian Ciolacu în calitate de cetățean al comunei Lelesti și totodată în calitate de Președinte al organizației AER a fost prezent in data de 18 ianuarie 2024 împreună cu echipa AER Leleşti, alături de președintele Organizației județene AER -Adrian Tudor, la sediul Prefecturii Gorj pentru a susține şi a milita pentru un aer sănātos şi pentru oprirea urgentă a poluării mediului. Ideea de a căuta soluții pentru oprirea acestei stații de sortare care va avea efecte negative asupra cetățenilor din zona Bârseşti-Slobozia și a cetățenilor din comuna Leleşti este una primordialā într-o zonā unde oamenii deja se confruntā de mulți ani cu un mediu poluat. Susține Victor Elian Ciolacu care marturiseşte că:
,, Ideea partidului nostru este VREM AER CURAT ŞI NE PASĀ DE SĀNĀTATEA NOASTRĂ!
În calitate de președinte al Organizației AER în cadrul dezbaterilor, personal am rugat și sugerat Domnului Prefect Iulian Popescu să nu mai stăm la discuții și teorii care se bat cu practica ci varianta cea mai bună pentru soluționarea problemei este să mergem la fața locului și să demonstrăm faptul că nu poate fi admis aceast proiect în zona respectivă .Am precizat faptul că trebuie luat în considerare și părerea cetățenilor din localitatea Bârseşti-Slobozia cărora le port un mare respect .
Aștept și susținerea mai multor cetățeni din comuna Leleşti și a autorităților locale,l. Până în prezent nu a fost decât un consilier local și anume Dl Popeanga Silviu și câțiva cetățeni din Leleşti.
Uniți vom avea şanse să fim victorioși! ” Transmite Victor Elian Ciolacu .


,,Trebuie gândit pentru viitorul îndepărtat ce urmări grave va avea această poluare care încă este prezentă de la Groapa de gunoi.
Să avem în vedere infiltrațiile în pânza freatică în zona Slobozia, inspirarea aerului din această zonă.” Mai spune preṣefintele AER Leleşti.

,,Chiar nopțile trecute eu am fost în zonă și se simțea din mașina un miros insuportabil , un miros la care populația din zonă este condamnată să trăiascā .
Vrem binele nostru, al tuturor!” Transmite întregii comunități din zonă şi nu numai, Victor Elian Ciolacu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here