Societatea Edilitara din Tg Jiu a încheiat anul 2023 pe profit

0
109

Este vremea bilanțului unui an extrem de greu, un an în care s-au făcut schimbări, an ce s-a încheiat cu un proces de reorganizare dus la bun sfârșit. Un an în care au fost înființate servicii noi, în care am crescut în ceea ce privește eficiența și calitatea muncii noastre. A declarat în mediul online directorul acestei instituții.

,,Am încheiat anul și cu o economie la fondul de salarii. Astfel, în urma întâlnirii de astăzi cu reprezentanții Sindicatului Liber Edilitara, sindicatul reprezentativ ce activează în societatea noastră, am stabilit ca o bună parte din profit să fie distribuită salariaților noștri, sub forma unor prime, în semn de apreciere pentru toată munca depusă și pentru disponibilitatea la efort prelungit.

Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor din cadrul societății pentru efortul și munca depusă, pentru deschidere, înțelegere și receptivitate. Mulțumesc echipei de management pentru implicarea activă, dar și reprezentaților Primăriei Municipiului Târgu Jiu pentru suport și pentru deschiderea către investiții extrem de importante și benefice societății noastre.” A mai spus directorul de la Edilitara, Adrian Dăianu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here