LOCURI SCOASE LA CONCURS ÎN DOMENIUL SANITAR DIN TG-JIU

0
173

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va scoate la concurs, în următoarea perioadă, 31 de posturi de medic, 14 posturi de asistenți medicali și infirmieri, un post de farmacist și 10 alte posturi (consilier juridic, muncitori, registratori medicali, îngrijitori curățenie etc). Toate aceste posturi au fost aprobate anul acesta și au fost solicitate prin Memorandumul din august 2023.
Primele anunțuri de angajare au fost deja publicate pe site-ul unității sanitare. Au fost scoase la concurs două posturi de medic specialist, specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, un post de medic specialist oncolog, un post de medic rezident ultimul an –specialitatea cardiologie și trei posturi medic specialist specialitatea cardiologie. Candidații pot depune dosarele până pe data de 6 februarie 2024.
Potrivit calendarului de desfășurare a concursului de ocupare a celor două posturi vacante de medic diabetolog, proba scrisă va avea loc pe data de 15 februarie 2024, proba clinică pe 20 februarie 2024, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe data de 23 februarie 2024. Candidații care se vor înscrie la concursul de ocupare a posturilor vacante de medic cardiolog vor susține proba scrisă în data de 20 februarie 2024, proba practică pe 23 februarie 2024, iar pe 28 februarie 2024 vor fi afișate rezultatele finale. Proba scrisă a concursului de ocupare a postului vacant de medic specialist oncolog va avea loc pe data de 14 februarie 2024, proba clinică pe 19 februarie 2024, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 22 februarie 2024.
Serviciul Resurse Umane al spitalului a demarat procedurile de organizare a tuturor concursurilor de ocupare a posturilor vacante de medic aprobate prin Memorandum. În momentul în care vor fi stabilite comisiile de concurs și toate procedurile vor fi îndeplinite, anunțurile de angajare vor fi publicate pe site-ul unității.
Mai mulți medici și-au manifestat interesul față de posturile care sunt vacante la nivelul unității medicale.

https://www.spitalgorj.ro/2024/01/22/anunt-concurs-2-posturi-medic-specialist-diabet-zaharat/
https://www.spitalgorj.ro/2024/01/22/anunt-concurs-medic-specialist-oncologie-medicala-la-sectia-oncologie-medicala/
https://www.spitalgorj.ro/2024/01/22/anunt-concurs-3-trei-posturi-de-medic-specialist-si-1-un-post-medic-rezident-specialitatea-cardiologie-la-sectia-cardiologie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here